Various - Kenge Dhe Muzik Shqiptare: O Bilbil Çoje Një Fjalë

Artist:
Various
Category:
Folk, World, & Country
Name:
Kenge Dhe Muzik Shqiptare: O Bilbil Çoje Një Fjalë
Quality:
FLAC, MP3
Label: Tiranafonia ‎– 104
Type: Cassette, Album
Country: Albania
Date of released:
Category: Folk, World, & Country
Style:


Download link (FLAC, MP3):Tracklist

A1 O Bilbil Çoje Një Fjalë
A2 Dua Të Të Them Një Fjalë
A3 Trëndelinë
A4 Orkestrale
A5 Këngë Për Bajram Currin
A6 Shqiperi O Vendi Im
B1 Lule Malësore
B2 Djalë Shkodran
B3 Rritu Biri I Nenës
B4 Lulet E Dasmes
B5 Melodi Mirditore
B6 Xhamadani I Trimërisë